Programe de finantare

Pentru programul de finanțare

din fonduri europene sau de guvern

Cum se derulează totul?

  • Aveți nevoie de un consultant care va scrie proiectul. Google este prieten, găsiți consultant în jurul dvs.
  • Aveți nevoie de oferta de utilaje, de exemplu de la mine. Pe baza ofertei de utilaje consultantul va întocmi planul de afaceri și dosarul.
  • Se predă dosarul, dacă aveți consultant slab, puteți începe rugăciunile, tehnici woodoo, etc. Cu consultant pregătit nu aveți de ce teme, vă spune din start ce punctaj veți obține.
  • Dacă vi se acceptă dosarul, veți merge să semnați contractul de finanțare cu organizația abilitată.
  • Va trebuie să apelați la bancă pentru un credit punte, pe baza contractului de finanțare semnată. Statul garantează creditul prin Fondul de Garantare, nu trebuie să veniți cu garanții imobiliare.
  • Suma obținută de la bancă ajunge la furnizori, care comandă utilajele.
  • Când toate utilaje au ajuns la dvs, veți invita cei de la bancă si de la organizația de unde aveti finanțarea, care vor prelua utilajele, după care se transfera banii înapoi de la stat la bancă.
  • Începeți să lucrați, intrați cu mândrie la UCENICIE. Primul sezon așa se numește până când vă intră în sânge.

 

Propuneri de linii complete de prelucrare fructe

care se pot configura în funcție de cerințele clientului...

Exemplu pentru Linie de 26 000 euro (pentru oferta exacta va rog sa ma contactati, prețurile se schimbă)

 

Conține spălător cu tocător, hidropresă rabatabilă inox de 120 litri, vană colectoare suc cu pompă, citerne inox de 150 litri, pasteurizator automat pe gaz, instalație de umplere sticle și flacoane, instalație de umplere pungi bag in box. Totul montat, la cheie.


 

Exemplu pentru Linie de 37 000 euro (pentru oferta exacta va rog sa ma contactati, prețurile se schimbă)

 

Conține spălător cu tocător, presă hidraulică cu masă rotativă, vană colectoare suc cu pompă, desâmburizator, cisterne inox de 150 litri, pasteurizator automat pe gaz, instalație de umplere sticle și flacoane, instalație de umplere pungi bag in box. Totul montat, la cheie.


 

Exemplu pentru Linie de 47 000 euro (pentru oferta exacta va rog sa ma contactati, prețurile se schimbă)

 

Conține spălător cu tocător, presă automată cu bandă, vană colectoare suc cu pompă si filtru, cisterne inox de 150 litri, pasteurizator automat pe gaz, instalație de umplere sticle și flacoane, instalație de umplere pungi bag in box. Totul montat, la cheie.


 

Exemplu pebtru Linie MOBILĂ *** de 46 500 euro (pentru ofertă vă rog să mă contactați, prețurile se schimbă)

 

Conține spălător cu tocător, presă hidraulică cu masă rotativă, vană colectoare suc cu pompă, cisterne inox de 150 litri, pasteurizator automat pe gaz, instalație de umplere pungi bag in box. Totul montat într-o remorcă specială de 6m lungime, tractabil cu autoturism, furgon, 4x4, etc.