Programul Start Up Nation

Pentru programul de finanțare Start Up Nation

si alte finanțări de exemplu din fonduri europene

După cum știți, programul de finațare Start Up Nation este dintre cele mai ușor accesibile programe care am văzut până acum.

Să trecem rapid în revistă despre ce este vorba:

 • Firmă nouă înființată tip SRL
 • Obligația de a angaja minim 2, de recomandat 3-4 angajați pe o perioadă de 2 ani
 • Investiția suportată este de 200.000 lei (cca 44 000 euro), din care între 60-100% trebuie să fie utilaje. Se poate finanța chirii, salarii, mobilier birou, calculator, etc.

Cum se derulează totul?

 • Aveți nevoie de un consultant care va scrie proiectul. Google este prieten, găsiți consultant în jurul dvs.
 • Aveți nevoie de oferta de utilaje, de exemplu de la mine. Pe baza ofertei de utilaje consultantul va întocmi dosarul.
 • Se predă dosarul, dacă aveți consultant slab, poate începe rugăciunile, tehnici woodoo, etc. Cu consultant pregătit nu aveți de ce teme.
 • Dacă vi se acceptă dosarul, veți merge să semnați contractul de finanțare cu organul abilitat, adică veți semna contractul cu Statul.
 • Va trebuie să apelați la bancă pentru un credit punte, pe baza contractului de finanțare semnată. Statul garantează creditul prin Fondul de Garantare, nu trebuie să veniți cu garanții imobiliare.
 • Suma obținută de la bancă ajunge la furnizori, care comandă utilajele.
 • Când toate utilaje au ajuns la dvs, veți invita cei de la bancă si de la OTIMMC, care vor prelua utilajele, după care se transfera banii de la stat la bancă.
 • Începeți să lucrați, intrați cu mândrie la UCENICIE. Primul sezon așa se numește până când vă intră în sânge.

 

Propuneri de linii complete de prelucrare fructe

cu configurații diferite

Linie de 26 000 euro

 

Conține spălător cu tocător, hidropresă rabatabilă inox de 120 litri, vană colectoare suc cu pompă, csiterne inox de 150 litri, pasteurizator automat pe gaz, instalație de umplere sticle și flacoane, instalație de umplere pungi bag in box. Totul montat, la cheie.


 

Linie de 37 000 euro

 

Conține spălător cu tocător, presă hidraulică cu masă rotativă, vană colectoare suc cu pompă, desâmburizator profesional, cisterne inox de 150 litri, pasteurizator automat pe gaz, instalație de umplere sticle și flacoane, instalație de umplere pungi bag in box. Totul montat, la cheie.


 

Linie de 41 000 euro

 

Conține spălător cu tocător, presă automată cu bandă, vană colectoare suc cu pompă, cisterne inox de 150 litri, pasteurizator automat pe gaz, instalație de umplere sticle și flacoane, instalație de umplere pungi bag in box. Totul montat, la cheie.


 

Linie MOBILĂ *** de 42 000 euro

 

Conține spălător cu tocător, două hidroprese rabatabile, vană colectoare suc cu pompă, cisterne inox de 150 litri, pasteurizator automat pe gaz, instalație de umplere sticle și flacoane, instalație de umplere pungi bag in box. Totul montat într-o remorcă specială de 6m lungime, tractabil cu autoturism, furgon, 4x4, etc.